FI EN

PALVELUT

Defibrillaattori

Oulun Ideaparkista löytyy 3 kappaletta defibrillaattoreita ja ne sijaitsevat E-sisäänkäynnin aulassa, D-sisäänkäynnillä ja E-aulassa Perusterveyden vieressä.

Koirille

Liikekaupungin sisälle ei saa tuoda koiria. A-sisäänkäynnin luona olevaan Musti ja Mirri myymälään saa tuoda koiria. Ulkona sijaitseva koiraparkki on tällä hetkellä poissa käytöstä tapahtuneen ilkivallan takia.

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan Oulun Ideaparkin infopisteenä toimivalle Arnoldsille pääsisäänkäynnin (C) läheisyyteen. Ne toimitetaan sieltä eteenpäin Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalvelut Oy:lle.

Matkapuhelimen latauspiste

Oulun Ideaparkin B-aulasta löytyy matkapuhelimenlatauspiste. Latauspiste on ilmainen, mutta vaatii kolikon pantiksi.

Opastus

Oulun Ideaparkin sisäänkäynneillä on infonäytöt, joista löytyy tarvittava opaskartta liikkeiden sijainnisat, Pääsisäänkäynnin (C) läheisyydessä oleva Arnolds toimii Ideaparkin info- ja asiakaspalvelupisteenä aina liikekaupungin ollessa avoinna.

Ostoskärryt

Oulun Ideaparkissa on vihreitä ostoskärryjä asiakkaiden käyttöön. Ostoskärryt voit noutaa B, C, D, E- sisäänkäyntien ulkopuolella olevista kärrykatoksista. Ideaparkin vihreitä ostoskärryjä voit käyttää koko liikekaupungin alueella. Ideaparkin ostoskärryissä on istumapaikka pienille lapsille. Lisäksi löytyy muutamia ostoskärryjä, joissa on vauvankoppa. Muutamilla liikkeillä on omia ostoskärryjä käytettäväksi liikkeen sisällä.

Rullaluistimet ja potkulaudat

Liikkuminen rullaluistimin, rullakengin tai potkulaudalla on kiellettyä Ideaparkissa.

Pankkiautomaatit

Oulun Ideaparkissa on yksi pankkiautomaatti, joka sijaitsee ravintolapäädyn läheisyydessä E-sisäänkäynnillä. Automaatissa on myös talletusmahdollisuus.

Postipalvelut

Oulun Ideaparkissa on yksi lähtevän postin kirjelaatikko, joka sijaitsee D-sisäänkäynnin kohdalla. Ideparkissa on lisäksi SmartPOST- pakettiautomaatti, joka sijaitsee B-sisäänkäynnin aulassa.

Pullonpalautus

Tokmannin pullonpalautuspiste sijaitsee A-sisäänkäynnin aulassa.

Pysäköinti

Ideaparkin piha-alueella on ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaiden käyttöön. Lisäksi sisäänkäyntien läheisyydessä on invapysäköintipaikat.

Piha-alueen pysäköintiä on rajoitettu yöaikaan ja pysäköinti on kielletty klo 24-5 välisenä aikana. Ideaparkin pihasta löytyy myös sähköautojen latauspiste B-sisäänkäynnin tuntumassa.

Saniteettitilat

Oulun Ideaparkissa on maksuttomat wc-tilat. Wc-tilat (myös inva) sijaitsevat B-sisäänkäynnin sekä ravintolamaailman läheisyydessä. Wc-tiloista löytyy myös lastenhoitotilat.

Säilytys

Ideaparkissa on kolikolla toimivia säilytyslokeroita. Säilytyslokerot sijaitsevat A-aulassa.

Sähköautojen lataus

Ideaparkin piha-alueella on kaksi sähköautojen latauspistettä. Latauspiste sijaitsee C – ja B -sisäänkäyntien välissä.

Taksi

Ideaparkin piha-alueelta D- ja C-sisäänkäyntien edustalta löytyy OTAXI-taksitolppa.

Valuutta-automaatti

Ideaparkin A-sisäänkäynnillä on Forexin valuutanvaihtoautomaatti, josta voi nostaa pankkikortilla matkavaluuttaa.

Veikkaus

Veikkauksen palvelut Tokmannilta A-sisäänkäynnin vierestä.

WLAN

Oulun Ideaparkissa on maksuton WLAN, joka toimii ilman erillistunnuksia.