FI EN

SKIDIPARK

Huvittele Oulun Ideaparkissa!

Skidipark sisähuvipuisto tarjoaa hauskaa tekemistä perheen pienimmille lapsille. Hauskutteluaktiviteetteihin kuuluvat urheilupelit, useat pomppulinnat, dancing discoball, liukumäki, trampoliinit, pallomeri, erilaiset rallipelit, sekä paljon muuta hauskaa! Sisähuvipuisto sijaitsee Ideaparkin pohjoisosassa. Skidiparkissa voi pitää aina hauskaa, satoi tai paistoi!

Lasten syntymäpäivät järjestyvät helposti Skidiparkissa!

Kutsu parhaat ystävät viettämään ikimuistoisia syntymäpäiviä Skidiparkiin.
Lue lisää synttäreistä täältä! 

Aukioloajat ja yhteystiedot

Avoinna ma-pe klo 11-19, la 10-18, su 12-18.
Asiakaspalvelu puh. 040 139 3660 ja sähköposti capuzino@capuzino.fi

Sisäänpääsy

Sisähuvipuiston päiväranneke 6 €/lapsi
Päiväranneke oikeuttaa sisäänpääsyn Skidiparkiin ja sen aktiviteetteihin.
Osa laitteista vaatii erillisen pelipoletin. Sisäänpääsymaksuun kuuluu 10 kpl pelipoletteja.
Lisäpoletin hinta 1 €/kpl.

Yli 16-vuotiaat valvojat pääsevät lapsen seurassa veloituksetta Skidiparkiin.
Alle 1-vuotiaat sylivauvat eivät maksa pääsylippua.
Alle 2-vuotiaat maksavat 50% pääsylipun hinnasta.

Skidipark sisähuvipuistovierailun valvonta on aina lapsen huoltajan vastuulla. Alle 12-vuotiailla lapsilla tulee olla yli 16-vuotias valvoja mukana Skidiparkissa.
Lapsia valvomaan tulevat yli 16-vuotiaat eivät maksa pääsylippua.

Skidiparkissa on myynnissä 6 € hintaisia lahjakortteja, jotka oikeuttavat yhteen sisäänpääsyyn ja kymmeneen laitepolettiin.

Ryhmälippu

Ryhmälippu 4,5 €/lapsi
Ryhmän minimikoko 20 maksavaa lasta. Ryhmän mukana on oltava vähintään yksi valvoja.
Ryhmälippu oikeuttaa päivärannekkeeseen ja viiteen pelipolettiin.

SÄÄNNÖT

Skidiparkissa on aina lasten päivä. Skidipark sopii kaikenikäisille lapsille! Skidipark sisähuvipuistovierailun valvonta on aina lapsen huoltajan vastuulla.
Alle 12-vuotiaita lapsia ei saa jättää yksin Skidiparkiin. 

Sisäänpääsyyn vaaditaan ranneke

Päivärannekkeita myydään Skidiparkissa. Rannekehinnat löydät täältä. Ranneke mahdollistaa rajoittamattoman leikkiajan sisähuvipuistossa sen päivän aikana, jolloin ranneke on ostettu. Sisähuvipuistosta on mahdollista poistua välillä ja saman päivän aikana rannekkeella voi palata takaisin. Alle 1-vuotiaat sylivauvat eivät maksa pääsylippua. Alle 12-vuotiailla lapsilla tulee olla yli 16-vuotias valvoja mukana Skidiparkissa. Lapsia valvomaan tulevat yli 16-vuotiaat eivät maksa pääsylippua.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet jätetään niille varattuun vaatesäilytykseen joko sisäänkäynnin vaatesäilytyslokeroihin tai vaatesäilytyshuoneeseen. Vaatesäilytys tapahtuu omalla vastuulla. Käytössä on myös euron pantilla toimivia lukollisia kaappeja niin vaatesäilytyshuoneessa, kuin Skidiparkin sisäänkäynnillä. Huvipuistoon mennään sisätossuilla tai sukilla. Avojaloin leikkialueelle ei saa mennä. Mukavinta sisähuvipuistossa on liikkua sisätossuilla.

Aikuiset

Aikuiset ovat tervetulleita osallistumaan aktiviteetteihin. Aikuisille on mukavat oleskelutilat.

Muuta huomioitavaa

Kädet pestään pukuhuoneessa tai sen edessä ennen leikkialueelle menoa.

Omat vesipullot ovat sallittuja. Vesipulloja ja muita virvokkeita voi ostaa myös kahvilasta tai limukka-automatista. Myös muita Ideaparkin ravintolapalveluita on helppo käyttää ja alueelle saa palata ruokailun jälkeen ranneketta vastaan. Vauvanruokia voi tuoda itse Skidiparkiin. Skidiparkista löytyy mikro ruoan lämmitykseen.

Huolehdithan, että lapsesi leikkii reilusti huomioiden muut lapset. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja häiriötä aiheuttanut henkilö voidaan jopa poistaa.

Henkilökunnalle tulee aina kertoa mahdollisista ongelmista ja laitevioista. Skidipark ei ole korvausvelvollinen, jos jokin laite on poissa käytöstä.

Laitteissa ja aktiviteetissa tulee noudattaa laiteohjeita

Tärkeintä on, että Skidiparkissa pidetään hauskaa!
Tervetuloa!